Detingut un xic per agressió sexual a una jove a la qual va oferir ajuda en veure-la plorar en un portal a Alacant
Detingut un xic per agressió sexual a una jove a la qual va oferir ajuda en veure-la plorar en un portal a Alacant Europa Press

El jove presumptament li va demanar el seu telèfon mòbil per a demanar ajuda però va desconnectar el dispositiu per a immediatament introduir-la en el portal i agredir-la sexualment. Mentre s'estava cometent l'agressió, uns veïns de l'immoble van accedir al portal, per la qual cosa la víctima va aprofitar la situació per a fugir del seu agressor.

La xica es va presentar en la Comissaria Provincial d'Alacant per a interposar denunciar pels fets i es va fer càrrec de l'assumpte la Brigada Provincial de Policia Judicial. Els investigadors, després d'una sèrie de perquisicions policials, van aconseguir situar tant el lloc exacte on es va dur a terme l'atac contra la llibertat sexual com la identitat del presumpte agressor, a qui es va detindre la nit del dia 16 de gener.

El jove detingut ha sigut posat a la disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant acusat de delicte d'agressió sexual.

Consulta aquí más noticias de Alacant.