Puig confia que l'aturada de l'AVE a Castelló fóra "accidental" i reclama la doble plataforma amb València
Puig confia que l'aturada de l'AVE a Castelló fóra "accidental" i reclama la doble plataforma amb València Europa Press

En atenció als mitjans a Benidorm, on ha assistit una reunió amb membres del consell d'administració de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV), Puig ha al·legat que des de la Generalitat es treballa en el pla estratègic 'Uneix' que analitza com dotar la Comunitat Valenciana de la "millor mobilitat possible" en l'horitzó 2030.

"Espere que el problema que va haver-hi ahir fóra accidental, espere que siga així", ha dit i ha reconegut "com a cert" que existeix un "problema" entre València i Castelló per la no existència d'una doble plataforma ferroviària.

"De fet, eixa doble plataforma estava prevista en un primer moment i després no es va fer. Hi ha un problema de congestió molt important", ha exposat. No obstant això, ha recordat que el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ja ha plantejat que es revertirà la situació amb la construcció d'eixa segona plataforma.

CORREDOR MEDITERRANI

Una infraestructura "fonamental" per a "un nucli molt important del Corredor Mediterrani", ha sostingut Puig i ha assegurat que en el viatge d'ahir li va insistir al president del Govern, Mariano Rajoy, que es tracta d'un corredor "imprescindible" per a Espanya i no només per a les quatre comunitats autònomes afectades.

Consulta aquí más noticias de Alacant.