Comunitat Valenciana

L'arribada de l'AVE a Castelló amb retard és "el colofó a 6 anys de desastre absolut" per al PSPV

  • Ernest Blanch, secretari general del PSPV de Castelló, assegura que el president del Govern “no sent el més mínim respecte" cap a la gent de la província.
  • “No és l'AVE, com a molt es tracta d'un AVE lowcost, de saldo, que en realitat ni tan sols suposa una reducció d'11 minuts amb el que tardava l’Alvia”, assegura.
  • Li ha aconsellat que el viatge de tornada el faça amb cotxe "perquè és probable que arribe abans a la Moncloa que si ho fa en l'AVE Low Cost".
ERNEST BLANCH Y ANA BELÉN EDO
ERNEST BLANCH Y ANA BELÉN EDO
PSPV
ERNEST BLANCH Y ANA BELÉN EDO

El secretari general del PSPV en la província de Castelló, Ernest Blanch, ha assegurat aquest dilluns que l'arribada del president del Govern, Mariano Rajoy, a Castelló a bord de l'AVE amb retard és "el colofó a sis anys de desastre absolut, d'un nyap darrere d'un altre i d'un monumental menyspreu cap a la gent de la província de Castelló, per la qual, és evident, no sent el més mínim respecte".

En un comunicat, ha explicat que l'ocorregut és "la imatge final, la icona que simplifica la ineptitud de Mariano Rajoy i del seu govern a l'hora de gestionar els serveis públics", ja que "resulta rocambolesc i esperpèntic que el dia de la inauguració de l'AVE, un acte que se suposa que han preparat a consciència, siguen capaces de presentar-se a Castelló amb semblant retard".

Un incident, ha prosseguit, que posa de manifest "que el que ha arribat hui a Castelló no és l'AVE, com a molt es tracta d'un AVE lowcost, de saldo, que en realitat ni tan sols suposa una reducció d'11 minuts amb el que tardava l’Alvia a fer el recorregut entre Madrid i Castelló".

“Ridícul”

"Ens preguntem què li haurà passat a Rajoy per a protagonitzar semblant ridícul, s'haurà adonat que si l'AVE arribava a la seua hora es podria haver muntat un altre embolic de retards i suspensions de trens en la línia de Rodalies", ha asseverat Blanch.

"O és que no ho havien preparat i han avançat l'esdeveniment per a intentar tapar la vergonya que suposa per al Partit Popular tot el que s'està escoltant en el judici de l'Audiència Nacional a la branca valenciana de la Gürtel?", s'ha preguntat.

El socialista ha manifestat que desitja que el president gaudisca de la seua estada a Castelló, però li ha aconsellat que el viatge de tornada el faça amb cotxe "perquè és probable que arribe abans a la Moncloa que si ho fa en l'AVE Low Cost".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento