Comunitat Valenciana

Mor un dels dos ocupants d'un ultralleuger accidentat i l'altre pateix cremades

  • Un dels ocupants de l'ultralleuger que ha patit aquest divendres un accident a la Pobla de Benifassà (Castelló) ha mort, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil, mentre que l'altre ha resultat ferit amb cremades de segon grau en la cara, en una mà i en un peu, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) en un comunicat.
Entorn de la Pobla de Benifassà
Entorn de la Pobla de Benifassà
GOOGLE MAPS
Entorn de la Pobla de Benifassà

El ferit, que ha sigut atès després de ser rescatat i evacuat fins a on estava una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), ha sigut traslladat en l'helicòpter medicalitzat de la Generalitat Valenciana a l'Hospital La Fe de València.

Aquestes dos persones viatjaven en un ultralleuger que ha patit un accident que probablement ha sigut l'origen d'un incendi forestal que s'ha declarat en la Pobla de Benifassà (Castelló) i ja es troba controlat, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

Fins al lloc s'ha mobilitzat la unitat de rescat de muntanya de bombers, un helicòpter de la Generalitat Valenciana, dos unitats de bombers forestals, una dotació de bombers i un helicòpter amb unitat de bombers forestals helitransportada.

Així mateix, s'han desplaçat un helicòpter medicalitzat de la Generalitat Valenciana i una ambulància del SAMU.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento