Comunitat Valenciana

Alberto Fabra nega la contractació de "cap tanca publicitària en cap de les campanyes electorals"

  • L'actual senador territorial del PP i expresident de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha assegurat -després de les declaracions del considerat 'número dos' de la trama Gürtel, Pablo Crespo, en les quals assegurava que un empresari va pagar tanques publicitàries per a promocionar la seua campanya a l'alcaldia de Castelló- que en el PP de Castelló "mai es va contractar cap tanca publicitària ni res paregut en cap de les campanyes electorals".
Alberto Fabra
Alberto Fabra
EUROPA PRESS
Alberto Fabra

Així ho assegura el que que fóra cap del Consell en un comunicat en el qual el Partit Popular de Castelló recalca que "ni va contractar ni va pagar cap acció publicitària, ni campanya, ni tanca publicitària d'Alberto Fabra com a candidat a l'alcaldia a cap de les empreses investigades en la trama 'Gürtel'".

"El Partit Popular de Castelló -insisteixen- mai va contractar cap acció durant cap de les campanyes electorals amb cap de les empreses que ara estan sent investigades en el procés judicial, la qual cosa desmenteix les declaracions de Pablo Crespo en el procés judicial obert".

En el mateix sentit, el propi Alberto Fabra assevera: "El PP de Castelló mai contractem cap tanca publicitària ni res paregut en cap de les campanyes electorals".

El 'número dos' de la trama Gürtel, Pablo Crespo, ha afirmat aquest divendres que un dels empresaris que ha reconegut haver sufragat els actes de campanya del PPCV en 2007 i 2008 va pagar les tanques publicitàries en les quals es promocionava a Alberto Fabra com a candidat a l'Alcaldia de Castelló.

Així ho ha manifestat Crespo a preguntes de la fiscal Myriam Sabadell, en el juí pel presumpte finançament il·legal del PP liderat per Francisco Camps, quan li ha mostrat factures relacionades amb els actes que Orange Market va realitzar per als 'populars' valencians.

En eixe moment, Crespo ha interromput a la representant del ministeri públic per a fer una precisió sobre una de les factures de l'empresa Piaf. Segons ha dit, va haver-hi un problema amb una factura corresponent a unes tanques publicitàries en les quals apareixia Fabra com a candidat a l'alcaldia de Castelló.

El 'número dos' de la Gürtel ha precisat que va ser el PP de Castelló qui va remetre a Orange Market al partit regional per a poder cobrar aquest servei. No obstant açò, els 'populars' valencians es van negar a fer-ho i ha apuntat que finalment es va facturar a Piaf.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento