Davant la proposta de vaga convocada per l'assemblea de professorat associat de la Universitat de València a partir del pròxim 29 de gener, el Secretariat Nacional de STEPV exigeix a la Conselleria "una negociació àgil del conveni col·lectiu a fi de donar resposta a la problemàtica de tot el personal laboral de les universitats valencianes", al mateix temps que reitera la necessitat de crear una Mesa Sectorial d'Universitats.

Aquest sindicat defèn la millora de les condicions laborals i salarials de tots els treballadors, i especialment dels col·lectius més precaritzats. En eixe sentit, s'ha pronunciat diverses vegades i ha col·laborat amb la Plataforma de PDI Associat "per a defendre els seus posicionaments davant la Comissió Europea i en qualsevol un altre fòrum", ha recordat.

El sindicat assenyala, a través d'un comunicat, que les condicions laborals i salarials del professorat associat són "manifestament millorables, ja que el col·lectiu pateix una discriminació respecte a altres col·lectius docents pel que fa als drets laborals".

Consulta aquí más noticias de València.