Bonig diu que Puig no pot governar "ni un minut més" amb un partit (Compromís) que "menysprea" les infraestructures
Bonig diu que Puig no pot governar "ni un minut més" amb un partit (Compromís) que "menysprea" les infraestructures Europa Press

Bonig s'ha manifestat així davant els mitjans durant la seua visita a Benicàssim (Castelló) per a assistir al Dia de les Paelles, en ser preguntada per les crítiques de Compromís a l'AVE a Castelló i la seua decisió de plantar al president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, en l'acte d'inauguració del pròxim dilluns, 22 de gener.

"Jo no valore comportaments de partits, cadascun és molt responsable, però crec que, amb aquestes actituds, Compromís, que va enganyar als valencians una vegada i que no tornarà a enganyar-los, demostra que no és un partit de govern", perquè "no assumeix la seua responsabilitat com a govern i està comportant-se com a partit d'oposició i de lluita constantment", ha asseverat la 'popular'.

Per contra, ha defès que l'arribada de l'AVE és "fonamental" per a Castelló i ha recordat que al juliol de 2010 va ser el govern socialista de Zapatero i Blanco "el que va paralitzar aquesta infraestructura", mentre "hui és un govern del PP el que l'engega". Ha remarcat, açò sí que, "cobrarà sentit quan puguem unir l'AVE amb Tarragona, Barcelona, València, Alacant i després amb Múrcia, un eix vertebrador de tot el mediterrani".

La presidenta del PPCV han insistit que Compromís "demostra el que és, sempre en enfrontament sense cap responsabilitat", encara que ha assenyalat que a ella no li preocupa Compromís, sinó el president Puig, "perquè governa amb aquest partit". "Puig no pot governar ni un minut més amb un partit que menysprea les infraestructures que generen competitivitat, riquesa i ocupació", ha subratllat.

Consulta aquí más noticias de Castelló.