Comunitat Valenciana

Oltra diu que el lloguer de l'Agència Antifrau per la seua seu està "dins del preu de mercat"

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assenyalat aquest divendres que el preu de lloguer que va a pagar l'Agencia Antifrau per a instal·lar la seua seu en un edifici a València està "dins del preu de mercat".

Així ho ha indicat Oltra en la roda de premsa posterior al Ple del Consell, en ser preguntada pel fet que aquest organisme haja de pagar un lloguer per instal·lar la seua seu a València i no estiga en un espai de titularitat pública.

Sobre aquest tema, la també portaveu del govern valencià ha recordat que l'Agencia Antifrau depèn de les Corts i, per tant, per "higiene política" l'executiu valencians ha de ser "molt caut" a l'hora de pronunciar-se.

"Si els immobles que li haja pogut oferir la Generalitat no han encaixat en les seues necessitats i l'agència ha determinat llogar un edifici que considera que és el que necessita, tampoc tinc molt més que dir", ha puntualitzat.

D'aquesta manera, ha insistit que serà este organisme i les Corts els que hauran de dir l'edifici que millor s'adapta a les seues necessitats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento