La Comissaria provincial ha explicat que l'operació ha sigut duta a terme pel Grup de Delinqüència Violenta de la Comissaria Provincial d'Alacant. Els agents van tindre coneixement que el pròfug podria estar residint a Santa Pola, per la qual cosa va establir un dispositiu entorn del subjecte que va culminar el dia 12 amb la seua localització i arrest.

El detingut venia paquets de segells postals obtinguts de manera il·lícita des d'Espanya a ciutadans alemanys. Va accedir a les bases de dades d'una companyia de transport i va utilitzar les dades de pagament dels clients per a realitzar les compres dels segells postals que després venia un preu molt per sota del seu valor.

Així mateix, dimarts passat, dia 16 de gener, i a través d'una comissió rogatoria d'Alemanya, es va dur a terme un registre en el seu domicili on es va intervenir una gran quantitat de material informàtic que li vinculava amb els fets que se li imputen.

El reclamat, al que se li atribueixen més de 200 delictes comesos, ha passat a la disposició de l'Audiència Nacional a Madrid per a dur a terme l'execució de l'Orde Europeu de Detenció i Entrega d'Alemanya.

Consulta aquí más noticias de Alacant.