Comunitat Valenciana

El PSPV veu "lamentable" que Bonig "presumisca" de l'AVE a Castelló quan arriba "amb onze anys de retard"

  • La secretària d'Infraestructures del PSPV-PSOE, Sandra Martín, ha titlat de "lamentable" que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, "s'atrevisca a presumir" de l'AVE a Castelló, i ha recordat a la dirigent 'popular' que aquesta infraestructura "arriba amb onze anys de retard" i "en detriment del servici de Rodalies".

Així ho ha manifestat en un comunicat, després que aquest dijous Bonig haja afirmat que els castellonencs "estan d'enhorabona gràcies al Govern d'Espanya" i "malgrat els qui volen desprestigiar l'arribada de l'AVE".

Martín ha posat el focus en "tots els retards del Govern central en l'arribada de l'alta velocitat a Castelló i en les condicions en les quals finalment arriba".

La també portaveu socialista d'Infraestructures en les Corts ha recriminat al PPCV les "contínues equivocacions i improvisacions que el Govern de Mariano Rajoy ha pres en aquestes infraestructures".

Al seu juí, si "en lloc d'optar pel tercer fil, haguera apostat per la duplicació de les vies entre Castelló i València, els usuaris s'hagueren evitat molts problemes de retards i cancel·lacions dels servicis de Rodalies".

Martín ha remarcat que "el que celebra el PPCV com un triomf no és més que el fruit de la insistència del Consell, que es plantarà davant el Govern central tantes vegades com siga necessari per a exigir les infraestructures que durant anys s'han negat a aquesta comunitat".

A més, ha destacat les xifres de licitació dels deu primers mesos de 2017, en els quals "el Govern central ha reduït un 23,25 per cent la inversió". Unes dades que "contrasten" amb els de la Generalitat, que, segons Martín, en eixe mateix període ha multiplicat per sis la inversió, amb 321,5 milions enfront dels 164,99 que va invertir el Govern de Rajoy.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento