Els fets descrits en la resolució, feta pública aquest dijous pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), van ocórrer al novembre de 2013 quan en arribar al domicili la víctima va descobrir al seu marit "en el llit" amb una altra dona, per la qual cosa va discutir amb tots dos i va tirar de casa a l'amant.

Instants després l'altra dona va cridar la porta i la van tornar a deixar entrar, per la qual cosa es va produir un forcejament entre les dos dones, en el curs del qual va intervenir l'agressor, que va propinar una punyada a la seua parella a conseqüència del com va caure al sòl sobre un post de planxar que es va trencar, provocant-li diverses ferides a part de les produïdes per la punyada, que van tardar set dies a curar-se.

Per aquests fets condemna també l'altra dona a pagar 60 euros de multa per una falta de maltractaments d'obra. Així mateix, atés que com a conseqüència del colp la víctima va caure al sòl i va patir lesions, els dos condemnats hauran d'indemnitzar a la víctima amb 320 euros, segons la sentència.

Consulta aquí más noticias de Alacant.