SALIR HOY

Concerts

Torna Pedro Marín: El cantant presenta aquesta nit el seu últim treball i segon disc d’aquesta segona onada, després de trencar el jurament que va fer, als 80, quan va dir que mai tornaria a la música. Pulpo Negro és el títol d’aquest últim treball, que tracta de la barreja entre l’amor, la vida i els desencontres, encara que és gairebé segur que a més cantarà Que No o Aire, dos senzills que el van catapultar a la fama.

* Sala Bikini. Déu i Mata,105. A partir de les 21.00 hores. Anticipada 10, taquilla 12 euros.

Malson abans de Prin La Lá: El trio femení format per Macarena, Isabel i Blanquita arriba a Barcelona a per totes. Van sobrades de talent familiar i de sensibilitat infantil. I aquesta nit presenten a la sala Apolo el seu disc de debut Esto es... Prin La Lá. A més, amb motiu d’aquestes dates, cantaran nadales populars i també s’ atreviran amb alguns temes de la famosa pel·lícula de Tim Burton Pesadilla antes de Navidad.

* Sala [2] d’Apolo. Nou de la Rambla, 113. A partir de les 21.00 hores. Preu: 12 euros.

Teatre

Rafael Amargo: El ballarí flamenc rescata l’esperit de la Lola Flores i ret homenatge a l’univers del cabaret amb l’espectacle intimista Tiempo Muerto, que estrena a la sala Luz de Gas avui. Amb ell, el granadí intenta allunyar-se de les polèmiques artístiques que l’han envoltat en els darrers temps tornant a les seves arrels més flamenques i pures.

* Sala Luz de Gas. Muntaner, 246. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 43 a 53 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento