Comunitat Valenciana

Una melodia de Rimsky-Korsakov alerta als veïns de Coves de Vinromà des del campanar de possibles estafadores

  • L'Ajuntament de Coves de Vinromà (Castelló) alerta des de principis d'enguany als veïns de la presència de possibles estafadores en el poble amb la melodia 'El vuelo del moscardón', del compositor rus Nikolai Rimsky-Korsakov, a través dels altaveus del campanar.
Campanar de Coves de Vinromà
Campanar de Coves de Vinromà
FACEBOOK COVES DE VINROMÀ
Campanar de Coves de Vinromà

L'alcaldessa de la localitat, la socialista Mónica Nos, ha assegurat a Europa Press que la idea és "posar en alerta, especialment a la gent gran, sobre la presència de possibles defraudadors com alguna companyia de llum, gas o telefonia que intente estafar als veïns".

D'aquesta forma, segons la primera edil, cada vegada que un veí alerte sobre la presència d'un possible estafador es posarà la música "perquè la gent vaja amb compte quan algú flama al timbre de la seua vivenda". De fet, ja s'ha utilitzat aquesta melodia en una ocasió després de l'avís d'una veïna.

Aquesta melodia se suma a la cançó 'Viva la gente' que tots els dies, a les 13.00 hores, posa l'Ajuntament per la megafonia del campanar per a indicar que és l'hora del dinar "i llançar un missatge d'ànim de positivisme", ha dit la primera edil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento