Comunitat Valenciana

Un professor de solfeig acusat d'abusar sexualment de quatre alumnes menors nega els fets: "No he fet res"

  • Un professor de solfeig acusat d'abusar sexualment de quatre alumnes menors entre finals de 2014 i març de 2015 ha negat els fets en el juí que se segueix contra ell en la secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló: "No he fet res", ha dit.
Ciutat de la Justícia de Castelló
Ciutat de la Justícia de Castelló
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia de Castelló

La fiscal, en el seu escrit de conclusions provisionals, demana per al professor 24 anys de presó -sis anys per cadascun dels quatre delictes continuats d'abusos sexuals a menors de 13 anys dels quals li acusa-, inhabilitació especial per a professió o ofici que haguera tingut relació directa amb el delicte comès durant el temps de la condemna i la mesura de llibertat vigilada per un període de huit anys.

A més, el ministeri públic reclama que l'acusat indemnitze a les menors en concepte de responsabilitat civil pels danys morals causats amb 1.500 euros.

Segons el fiscal, entre 2014 i 2015 el processat es va servir de la seua condició de professor de solfeig i, amb l'objecte de "satisfer el seu ànim libidinós", duia a terme jocs infantils amb les menors, que tenien com resultat final tocaments. Aquests fets es van repetir durant dos dies a la setmana.

L'acusat durant la seua declaració ha negat els fets i ha assenyalat que "mai" ha proposat jocs a les xiquetes, sinó que eren elles les que li llevaven objectes com el llibre de dictat, l'estoig o les claus.

RENÚNCIA

Així mateix, ha indicat que quan li van presentar un document perquè firmara la seua renúncia es va negar "perquè jo no he fet res", ha dit el processat.

Les menors han reconegut que a vegades apagaven la llum de la classe i amagaven coses del professor i que aquest els realitzava tocaments quan volia recuperar-les, encara que en aquell moment el comportament del mateix els pareixia "normal". Dos de les xiquetes han declarat que el professor els deia que "el que passava en la classe de música, es quedava en la classe".

Les alumnes han declarat que van decidir explicar els fets als seus pares després de parlar amb una amiga i dir-los aquesta que "això estava mal". Aquesta amiga ha assegurat en el juí que les menors estaven preocupades quan li'l van explicar i no sabien què fer.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento