L'altercat es va registrar diumenge passat. Per part de components de la Guàrdia Civil de Xiva, juntament amb l'Equip de Policia Judicial de Riba-roja de Túria i en col·laboració amb la Policia Local de Torís, es va iniciar l'operació 'Caliber'.

Les investigacions van portar fins a un home de 34 anys i de nacionalitat espanyola, el qual mancava de llicència o permisos necessaris per a la tinença i ús d'armes de foc reglamentades.

L'home, després de mantindre una discussió en l'interior del local, va anar al seu cotxe i va tornar amb un arma de foc i va realitzar dispars des de l'exterior. Diversos tirs van impactar en el marc de la porta de l'establiment i les persones que hi havia en el seu interior van haver de posar-se fora de perill darrere del taulell o en els lavabos del local.

La Guàrdia Civil va activar immediatament un dispositiu per a localitzar l'autor dels fets en diferents paratges del municipi de Torís, estenent-se a altres limítrofs. En la cerca van participar agents de la Guàrdia Civil de la Comandància de la Guàrdia Civil de València pertanyents a Seguretat Ciutadana i altres agents de la Policia Local.

Com a resultat, es va detindre aquesta persona. Es va realitzar un registre en la casa del sospitós, que està situada en la localitat d'Alboraig, en la qual es va descobrir nombroses caixes de munició per a armes llargues de caça.

També es va desmantellar una plantació 'indoor' de marihuana que ocupava diverses de les habitacions perfectament preparat, comptant amb sistemes de refrigeració i ventilació, llums calorífics, acumuladors, així com diferents materials i efectes utilitzats per al cultiu i elaboració d'aquesta droga i en la qual van ser intervingudes 60 plantes de marihuana preparades per a ser distribuïdes per a la seua venda, així com altres 253 plançons de marihuana.

Finalitzat el registre i després de recaptar informació complementària per part dels agents intervinents, aquests es van traslladar al paratge conegut com 'El bobalar' pertanyent a Alboraig, on finalment van localitzar, posteriorment, en un amagatall proper al domicili de l'autor detingut, l'arma de foc utilitzada en els fets delictius. Es tractava d'una carabina del calibre 22 i al costat d'ella es trobava el carregador de la mateixa.

Les diligències instruïdes seran entregades en el Jutjat d'Instrucció

número 1 de Requena.

Consulta aquí más noticias de València.