Comunitat Valenciana

Onze joves intoxicats en l'incendi d'una residència universitària a Alfara del Patriarca (València)

  • Un total d'onze joves d'entre 18 i 29 anys han resultat intoxicats per inhalació de fum en l'incendi en la nit d'aquest dilluns d'una residència universitària a Alfara del Patriarca (València), segons ha informat el CICU.

D'elles, huit van ser traslladades a l'hospital Arnau de Vilanova i les altres tres van ser ateses 'in situ' sense necessitat de trasllat a cap centre sanitari.

L'incendi es va iniciar per causes que s'estan investigant sobre les 21.35 hores en la zona de bugaderia situada en el soterrani d'una residència universitària, amb estudiants de diferents nacionalitats a Alfara del Patriarca, en un edifici de quatre plantes, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

Els bombers van haver de rescatar sis persones en l'incendi, que va ser sufocat sobre les 23.30 hores. Fins al lloc es van mobilitzar efectius de bombers de Paterna, Burjassot, Montcada i l'oficial guàrdia. Així mateix, el CICU va mobilitzar una unitat del servei d'ajuda mèdica urgent (Samu), una unitat de suport vital bàsic (SVB) i una unitat de transport no assistit (TNA).

Sobre el rescat d'aquests sis joves, es tracta d'estudiants que s'havien quedat en les instal·lacions. Van estar confinats fins que els bombers van ventilar les escales i el hall, que estaven plens de fum, i després els van acompanyar fins al carrer, han precisat des de Bombers.

L'edifici va ser desallotjat, per la qual cosa els alumnes van ser ressituats i van passar la nit fora, han indicat les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento