Comunitat Valenciana

Oltra diu que no va acudir al Premi Convivència per agenda i diu que el Consell estava representat "magníficament"

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha afirmat aquest dimarts en relació a la seua absència en l'entrega del XXVI Premi de Convivència de la Fundació Professor Manuel Broseta a Societat Civil Catalana que tenia agenda i ha indicat que, en tot cas, "el Consell estava representat magníficament al més alt nivell".
Mónica Oltra
Mónica Oltra
GVA
Mónica Oltra

Així s'ha manifestat Oltra en la seua intervenció en el Forum Europa Tribuna Mediterrània en ser preguntada sobre la "invisibilitat" de Compromís en l'entrega del citat premi aquest dilluns en el Palau de la Generalitat, després de les crítiques de la coalició al fet que s'efectuara en aquest lloc.

"No ha sigut invisible perquè estem parlant d'açò, tan invisible no haurà sigut", ha indicat, per a assegurar que tenien agenda, almenys en el que a ella competeix, i "el Consell estava representat magníficament al més alt nivell". "Jo crec que que eixa falta no s'ha notat", ha afegit.

Aquest mateix dilluns la coportaveu de Compromís Águeda Micó considerava "un error" que l'entrega del guardó se celebrara en el Palau de la Generalitat en considerar que aquest edifici és "un espai obert als quals fomenten la convivència i no als quals propugnen la divisió i l'enfrontament en altres territoris".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento