Detingut un home que va canviar la carrosseria d'un cotxe per a transformar-ho en un Ferrari i vendre-ho
Detingut un home que va canviar la carrosseria d'un cotxe per a transformar-ho en un Ferrari i vendre-ho CNP

L'operació es va dur a terme per agents del grup de Delinqüència Especialitzada de la Brigada de Provincial de Policia Judicial d'Alacant.

El detingut estava comercialitzant un vehicle antic, que prèviament havia modificat per a donar-li una aparença similar al de la prestigiosa marca Ferrari, quan realment era d'una altra marca. Va manipular la carrosseria, així com els elements essencials, perquè a simple vista es pareguera a aquest tipus d'esportius, incloent els logotips registrats legalment per la marca.

L'automòbil ha sigut intervingut en la pedania il·licitana de Torrellano, en un taller mecànic, i el mateix estava sent comercialitzat per l'arrestat, qui tenia anunciada la seua venda en un conegut portal de venda d'Internet.

La investigació va començar arran d'una informació facilitada al

Grup de Delinqüència Especialitzada, qui practicades gestions investigativas ,va corroborar els fets i va procedir a la detenció del responsable.

L'arrestat, de 43 anys, va ser sentit en declaració en dependències policials com a presumpte autor d'un delicte contra la propietat industrial, sent posat en llibertat.

Consulta aquí más noticias de València.