Comunitat Valenciana

El PPCV felicita a SCC i demana a Puig que "supere la bipolaritat" perquè "no es pot estar en missa i repicant"

  • El secretari general del grup popular en les Corts, Luis Santamaría, ha felicitat a Societat Civil Catalana (SCC) pel Premi de Convivència de la Fundació Professor Manuel Broseta i ha reclamat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que "supere la bipolaritat". "No es pot estar en missa i repicant, cal superar eixa bipolaritat, o s'està amb els demòcrates o s'està amb qui no defèn la democràcia", ha advertit.
Luis Santamaría (PP)
Luis Santamaría (PP)
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Luis Santamaría (PP)

En un comunicat, el diputat 'popular' ha censurat l'absència de Compromís i Podem, firmants de l'Acord del Botànic que sustenta al Consell presidit per Puig, en l'entrega del Premi de Convivència celebrat en el Palau de la Generalitat.

A més, ha demanat a Puig que "supere la bipolaritat en què es troba instal·lat" i ha criticat que "d'una banda lloa les virtuts que defèn la Constitució i els valors que defèn Societat Civil Catalana de concòrdia i convivència democràtica i pau" mentre que "per un altre governa amb dos partits polítics que no han tingut a bé vindre, com Compromís i Podem".

Santamaría ha destacat el treball de SCC i li ha donat l'enhorabona pel guardó, "que reben com a exemple de voluntat de convivència, concòrdia i diàleg".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento