"Anem a estudiar la proposta amb calma i no estem d'acord a presentar-ho com a iniciativa legislativa de tots els grups hui mateix per la via d'urgència sense estudiar-ho amb deteniment", ha dit després de la reunió que ha mantingut el propi conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, amb representants dels grups parlamentaris.

El portaveu d'Indústria del grup popular, José Salas, ha acusat el Consell d'"amagar-se i no donar la cara després del caos creat en la reforma legislativa sobre horaris comercials". Al seu juí, "volen aprovar-ho amb la boca xicoteta després de portar més de dos anys marejant" i "el conseller segueix posant-se de perfil i creant problemes, inseguretat jurídica i laboral amb la seua actitud tèbia".

"Ara pretén saltar-se etapes i evitar el procés administratiu regular, amagant-se darrere dels grups parlamentaris per a no assumir les seues responsabilitats", ha agregat.

Segons Salas, "Climent vol aprovar aquesta mesura d'amagatons i emprant en les Corts un procediment excepcional de manera injustificada, doncs només hauria d'usar-se en casos d'emergència".

Segons ha ressaltat el diputat del PP, "el problema és que quan es governa cal donar la cara, prendre decisions i gestionar" i "no amagar-se darrere dels grups parlamentaris quan alguna decisió puga ser polèmica".

Climent, ha dit, "s'ha ficat a soles en un laberint sobre horaris comercials del que no sap eixir i exigeix a uns altres la responsabilitat que ell no ha tingut".

Consulta aquí más noticias de València.