Comunitat Valenciana

El PPCV diu que "produeix enrogiment escoltar a Puig parlar de corrupció quan el PSPV acull a imputats"

  • La sotssecretària regional del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i diputada nacional, Elena Bastidas, ha afirmat aquest dilluns que produeix "enrogiment" i "vergonya" que el president de la Generaitat Valenciana, Ximo Puig, i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, parlen de corrupció quan "protegeixen a imputats i permeten casos tèrbols en les institucions que presideixen".

Segons ha assenyalat la diputada nacional en un comunicat, el secretari general del PSPV, Ximo Puig, "ha normalitzat tant la corrupció dins del seu partit que ja no la veu", i aquesta "ceguera d'irregularitats" està permetent que una de les majors ciutats d'Espanya "seguisca en mans d'un imputat sense que Puig parpallege".

"El cas Echàvarri deixa en evidència que per a Ximo Puig primer està la butaca i després els valencians", ha assenyalat en referència a l'Alcaldia d'Alacant.

Per açò, ha acusat Puig d'utilitzar al PP "com a tapadora" dels casos "bruts" del PSPV i Compromís perquè quan parla d'altres partits "l'única cosa que intenta és desviar l'atenció del cas Comerç d'Alacant, de les ajudes de 300.000 euros aprovades a empreses dels seus familiars, de la decisió de Compromís i PSPV de perdonar-li 4 milions a Terra Mítica o de permetre les contractacions irregulars en Sanitat".

Així, ha instat Rodríguez i a Puig a tindre "un poc d'altura" ja que el PSOE "és l'únic partit condemnat per finançament il·legal a Espanya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento