A preguntes dels mitjans després de rebre el Premi Convivència de la Fundació Professor Manuel Broseta a València, ha indicat sobre aquest tema que "sabent el que comporta el procés independentista, que és fractura social, decadència econòmica i bloqueig institucional" s'està "a temps de parar aquest tipus d'actituds".

Preguntat per l'absència de representants de Compromís en l'acte i a les crítiques al fet que este guardó fóra entregat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en el Palau, ha assenyalat que estan "acostumats a aquest tipus de comentaris", ja que en 2014 en rebre un premi en el Parlament Europeu ja va haver-hi forces polítiques que "estan en contra de la diversitat" quan la seua entitat "únicament defèn la convivència".

"Que hi haja opcions polítiques que estiguen en contra de la diversitat em sorprèn un poc", ha indicat. També ha lamentat que hi haja els qui titlen de "franquista" a "qualsevol català que no siga independentista", en el que considera "una forma de desprestigi" a qui no comparteix eixes idees.

Així mateix, ha negat el salt a la política de SCC, que segons ha recordat componen persones que no formen part de cap partit i unes altres que pertanyen a formacions de diferent ideologia.

Consulta aquí más noticias de València.