Una dona acudeix a la Policia en pijama seguida per la seua exparella amb un ganivet
Una dona acudeix a la Policia en pijama seguida per la seua exparella amb un ganivet EUROPA PRESS/CNP

Una dona ha acudit a la comissaria de policia de Mislata (València) en pijama seguida per la seua exparella amb un ganivet en la mà i cridant 'et vaig a matar'. Els agents van arrestar en eixe moment a l'home, de 47 anys, qui prèviament s'havia introduït en el pis de la víctima, segons ha informat Prefectura en un comunicat. L'home, d'origen romanés, està acusat dels delictes d'homicidi en grau de temptativa, violació de domicili i maltractaments en àmbit familiar.

Els fets es remunten a les 22.30 hores del dissabte, quan una dona en pijama, molt nerviosa, entrava corrent a la comissaria de la Policia Nacional de Mislata i, a continuació, un home amb un ganivet en la mà que cridava reiteradament 'et vaig a matar'.

Els agents van atendre a la dona que plorava i, encara que no presentava lesions, sí un fort estat d'ansietat i nerviosisme. Van esbrinar que l'home que li amenaçava de mort amb el ganivet era la seua exparella.

La dona els va explicar que moments abans, mentre l'home es trobava col·locant parquet en la vivenda superior a la de la víctima, va començar a insultar-la i a amenaçar-la. A continuació es va despenjar amb l'ajuda d'una manta fins a la seua terrassa.

La víctima, en observar la maniobra, va baixar les persianes, però l'home, després de forçar-les, va accedir al domicili. La dona va fugir en pijama fins a la comissaria.

L'home va seguir a la seua exparella amb un ganivet en la mà fins a les dependències policials mentre li insultava i amenaçava de mort. Pel que sembla no seria la primera vegada que es despenjava i accedia al domicili de la dona. Els policies, després de realitzar diverses comprovacions, el van detindre. L'home, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Consulta aquí más noticias de València.