Sandra Gómez registra la seua candidatura a la direcció del PSPV de València per a "acabar amb les inèrcies de quotes"
Sandra Gómez registra la seua candidatura a la direcció del PSPV de València per a "acabar amb les inèrcies de quotes" EUROPA PRESS

En aquest sentit, Gómez ha assegurat que el seu objectiu és aconseguir que el PSPV-PSOE de la capital valenciana siga un partit "unit" que "entén la diversitat i la pluralitat de tota la seua militància, amb agrupacions i amb diferents sensibilitats".

La també primera tinent d'alcalde de València competeix per a accedir a la secretaria general del PSPV-PSOE de la ciutat amb la seua companya en el grup municipal socialista, la regidora Maite Girau, que aquest divendres a la vesprada farà efectiva també la presentació de la seua candidatura.

Sandra Gómez ha comentat que en registrar la seua candidatura a la secretària general dels socialistes de València en la seu del PSPV s'ha presentat "ja formalment" el seu projecte, "'La Força per a Guanyar', per a concórrer al pròxim congrés comarcal de la ciutat".

L'edil ha indicat que eixa presentació s'ha fet "amb més força que fa un mes" quan es va donar a conéixer la seua decisió "per primera vegada" i ha explicat que és així "perquè cada vegada són més companys i companyes els que se sumen a aquest projecte" i els que "volen trencar amb les dolentes dinàmiques del Partit Socialista".

Gómez ha apuntat que ella i els qui recolzen la seua proposta volen "tindre un partit fort i unit" que "entenga la diversitat i la pluralitat de tota la seua militància, amb agrupacions i amb diferents sensibilitats".

"Volem acabar amb les dolentes inèrcies de quotes i de famílies, volem un partit fort, integrador i, sobretot, que respecte la diversitat i la pluralitat", ha manifestat la responsable municipal. Així mateix, ha agregat que defèn "un projecte que aposte per la veu de la militància".

"VEU ALS MILITANTS"

Sandra Gómez ha agregat, en aquest sentit, que la seua intenció és "que la direcció política la porten tots els companys i les companyes de València". "Per açò, aquest projecte va a garantir que qualsevol decisió que concernisca al Partit Socialista de València realment siga presa pels propis companys i companyes de la ciutat, sense ingerències, amb autonomia i donant veu als militants", ha precisat.

La candidata ha assenyalat que amb eixa idea ella i els qui recolzen la seua proposta han dut a terme una "ronda de visites a les agrupacions" socialistes de València que acaba aquest divendres.

"Hem volgut construir aquest projecte des de zero, col·lectivament i escoltant a tots els companys i companyes", inclòs, "els que estan recolzant l'altra candidatura -la de Maite Girau- perquè entenem que després del 5 de febrer -després de les primàries- el partit ha de representar a tota la militància", ha asseverat.

Consulta aquí más noticias de València.