Dos homes agredeixen sexualment una dona i colpegen unes altres que tractaven d'ajudar-la
Dos homes agredeixen sexualment una dona i colpegen unes altres que tractaven d'ajudar-la POLICÍA LOCAL TWITTER

Un dels suposats autors, un jove de 27 anys, va ser detingut per agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local mentre que l'altre va fugir en veure la patrulla, segons ha informat Protecció Ciutadana.

Es dóna la circumstància que els jóvens havien sigut identificats 15 minuts abans pels agents perquè estaven molestant un grup de dones, encara que davant la primera intervenció dels policies es van comprometre a no molestar i a allunyar-se del lloc.

Els fets es van produir al voltant de l'una de la matinada de divendres quan una patrulla realitzava tasques de prevenció per la zona pròxima a l'antic hospital La Fe i va ser requerida en veure a diverses dones discutint amb dos hòmens.

En entrevistar-se amb les parts, el grup de dones els va explicar que els dos hòmens les havien increpat en diverses ocasions i que volien que les deixaren tranquil·les. Després d'una conversa, els dos hòmens es van comprometre a no molestar i allunyar-se del lloc.

No obstant això, 15 minuts més tard, es va tornar a requerir una patrulla al carrer Joaquín Ballester perquè hi havia diverses persones barallant. Agents d'UCOS van advertir com els dos hòmens amb els quals havien parlat amb anterioritat estaven colpejant un grup de dones -segons sembla el mateix grup, segons ha pogut saber Europa Press- i tots dos van eixir corrent en veure a la patrulla.

Els agents van poder detindre un d'ells i van comunicar les dades de l'altre home que va fugir i que havia sigut identificat minuts abans. En entrevistar-se amb les dones, els van assegurar que tots dos havien agredit sexualment una d'elles per la qual cosa la resta del grup havia intentat defendre-la però les tres van ser colpejades amb "objectes contundents".

Els agents van traslladar la dona a un centre hospitalari i posteriorment a una comissaria on va interposar una denúncia, segons Protecció Ciutadana.

Consulta aquí más noticias de València.