Comunitat Valenciana

Ferri (Compromís): "No n'hi ha prou que Bonig demane perdó, volem que retornen els diners saquejats"

  • El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha qualificat com a "decebedores" les declaracions de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, sobre la confessió del presumpte 'capitost' de la trama Gürtel, Francisco Correa, que ha admès que el PP liderat per l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, va pagar en negre els actes de les campanyes de les eleccions municipals de 2007 i de les generals de 2008 a Orange Market. "No n'hi ha prou que Bonig demane perdó, volem que retornen els diners saquejats", ha reclamat.
Fran Ferri
Fran Ferri
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Fran Ferri

Així ho ha manifestat en un comunicat aquest dijous, després que

Bonig haja recalcat davant els mitjans, després d'assistir al comité de direcció del PP de la província de Castelló, que els 'populars' "han demanat perdó" i "han pres mesures contundents".

Per a Ferri, "que tot el que haja de dir Bonig sobre els avanços judicials en la causa que investiga la corrupció del PP valencià siga que ja van demanar perdó en el congrés regional de l'abril passat és bona mostra del nul nivell de regeneració que ha suposat el lideratge de Bonig en el PPCV".

"El que necessitem els valencians no és que el PP demane perdó sense més, els diners saquejats per la corrupció del PP ha de tornar a les arques públiques, eixa és la prioritat", ha reivindicat.

"DESMARCAR-SE DEL FOSC PASSAT"

El portaveu parlamentari de Compromís ha criticat que, "cada vegada que hi ha novetats en els processos judicials per la corrupció dels governs del PP, es posa en relleu l'escàs èxit d'Isabel Bonig a desmarcar-se del fosc passat del seu partit".

En aquest sentit, ha posat el focus en què la presidenta del PPCV "i molts altres que segueixen en primera línia formaven part d'aquells governs del saqueig".

Al seu juí, "tampoc ajuda a la titànica tasca de regeneració que haurien d'escometre que el PP valencià mai haja renegat de l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, i del seu llegat corrupte". Així, ha lamentat que "fins i tot des del grup popular se li riguen les gràcies a l'expresident de la Generalitat quan compareix citat en les comissions d'investigació de les Corts", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento