Comunitat Valenciana

El PP presentarà una iniciativa en les Corts Valencianes per a mantindre la presó permanent revisable

  • La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha anunciat aquest dijous la presentació d'una iniciativa parlamentària en els Corts Valencianes i de mocions en els ajuntaments a favor de mantindre la presó permanent revisable.
Bonig atén als mitjans
Bonig atén als mitjans
Europa Press
Bonig atén als mitjans

Bonig s'ha pronunciat així a Castelló després d'assistir a la reunió del comité de direcció del PP de la província. La presidenta 'popular' i síndica en les Corts Valencianes ha instat els partits a "reflexionar" sobre una figura, la presó permanent revisable, que ha qualificat de "fonamental", segons ha informat el partit en un comunicat.

"No és possible que l'Estat de Dret no prenga mesures per a parar a aquells que volen pertorbar la bona convivència dels ciutadans", ha indicat la dirigent del PPCV, qui espera que Compromís, PSPV i Podem "es preocupen del que interessa als valencians, que és l'ocupació, la baixada d'impostos i la seua seguretat i la seua llibertat enfront d'els qui volen trencar-la".

Bonig ha assenyalat, d'altra banda, que el PPCV "ja està marcant l'estratègia i parlant de futur". "Hi ha una preocupació en tota la Comunitat Valenciana per la falta de gestió del Consell de Puig i Oltra, l'única dinàmica del qual és mirar al passat i buscar culpables i que s'ha encarregat de dividir i d'enfrontar als valencians", ha subratllat la presidenta del PPCV, qui ha afegit que "enfront dels qui no fan res, el PPCV vol ser la solució als problemes dels valencians".

Així, ha citat exemples com la defensa dels 'bous al carrer', sobre els quals el PPCV presentarà mocions en tots els ajuntaments perquè el segon mèdic en els festejos s'elimine. "Entenem que ja hi ha suficient seguretat i que el Consell el que està fent és carregar-se esta tradició per la via indirecta", ha indicat.

"CAOS" EN SANITAT

A més, Bonig s'ha referit a sanitat, àrea que ha qualificat d' "absolut caos per la falta evident de gestió". "Hi ha col·lapses en els hospitals valencians, desmantellament per falta d'especialistes i falta de planificació", ha dit.

Sobre aquest tema, ha explicat que en un any 7.000 valencians han passat a augmentar les llistes d'espera en sanitat. "Puig diu que no hi ha diners per a acabar amb els barracons on estudien 15.000 xiquets a la Comunitat Valenciana, augmenten les llistes d'espera en sanitat i hi ha 30.000 dependents esperant resolucions, però sí tenen diners per a quiosquets, per a pujar-se el sou, per a assessors i per a una tele que ja és coneguda com TeleOltra", ha criticat.

La presidenta 'popular' també s'ha referit a la "falta de gestió" del Consell en infraestructures. Bonig ha recordat les inversions i anuncis del Ministeri de Foment, "i no obstant açò el que sabem de la Generalitat és que s'anuncia un pla d'infraestructures que no té ni terminis de temps d'execució ni dotació pressupostària, que és fonamental".

Així mateix, ha recordat que el PPCV ja va sol·licitar a Puig que dels 851 milions d'euros que va rebre la Generalitat de més l'any passat destinara 384 milions d'euros a un pla d'infraestructures. "Ens va dir que no, i segueix dient que no a la comissió de seguiment de les inversions de la Generalitat", ha afegit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento