Ribó diu que la publicitat de l'Ajuntament no s'assigna per partits sinó segons necessitats institucionals
Ribó diu que la publicitat de l'Ajuntament no s'assigna per partits sinó segons necessitats institucionals Europa Press

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després d'assistir a la jornada de participació ciutadana per a presentar els projectes finalistes del concurs d'idees per a la reforma de la Plaça Ciutat de Bruixes, preguntat per la polèmica entorn del repartiment de la publicitat institucional en l'equip de govern municipal.

El primer edil ha comentat que aquest repartiment és un assumpte que "es va debatre en acabar l'any 2017" en el si de l'executiu local que conformen Compromís, PSPV i València en Comú i ha lamentat que la polèmica entorn d'eixa distribució haja partit de "un plantejament que no està ben enfocat".

"La publicitat institucional no es fa per partits o grups sinó que es fa en funció d'una sèrie de servicis que demanen aquesta publicitat", ha ressaltat Ribó sobre aquest tema. La polèmica ha sorgit a partir de les queixes plantejades per València en Comú i les seues crítiques al fet que regidories d'un altre grup municipal hagen tingut major publicitat del consistori assignada.

No obstant açò, el responsable municipal ha manifestat el "compromís" del govern local per a "revisar" i "estudiar" aspectes d'eixe repartiment amb la finalitat d'evitar, com "és possible que haja passat", que "algun servici, no grup municipal, haja tingut enguany una publicitat baixa".

"Això ho corregirem, efectivament. Ho analitzarem i ho millorarem. Si hi ha qualsevol element que s'haja de millorar es farà i ja està", ha asseverat Joan Ribó. Després d'açò, ha reiterat que la distribució de la publicitat institucional "es fa en funció de les necessitats institucionals de l'Ajuntament".

Consulta aquí más noticias de València.