La webserie valenciana 'Todos queríamos matar al presidente' competirà en el Festival de Buenos Aires
La webserie valenciana 'Todos queríamos matar al presidente' competirà en el Festival de Buenos Aires TQMAP

Escrita i dirigida per Ana Ramón Rubio i produïda per Miguel Cañizares, 'Todos queríamos matar al presidente' és una comèdia amb tints de novel·la negra rodada íntegrament a València i voltants. Està protagonitzada per Ana Caldas (Centro Médico, Carmina) i Jaime Reynols (El Antivlog, Marica tú) i compta amb la participació de Fede Rey, Joan Manuel Gurillo, Maria Albiñana, Irene Olmos, Jordi Marquina i Lola Moltó, assenyalen els responsables de la producció en un comunicat.

La sèrie web visitarà Buenos Aires al març de 2018 per a participar en el festival, el que obri la temporada de festivals de webseries de 2018. Des de la seua estrena a l'octubre de 2017 en el Marseille Web Fest, la sèrie ha sigut presentada en Bilbao Seriesland, on es va alçar amb tres premis, en el festival de webseries de Nova York, on va obtindre el guardó a Millor Thriller i a Baltimore Web Fest, on es va alçar amb el segon premi i la millor direcció de comèdia. També ha competit en el festival de Rio de Janeiro, el South Florida web series festival i el Dublin web fest.

Explica la història d'un grup de treballadors de càtering que rep la inesperada visita del President del Govern (Joan Manuel Gurillo) i bromegen amb enverinar-li el menjar. L'endemà, Martínez de Ochoa és trobat mort en estranyes circumstàncies i ací comença la història.

'Todos queríamos matar al presidente' serà la representació espanyola en la competència iberoamericana de Buenos Aires Web Fest. En la mateixa categoria competeixen Brecha (el Brasil), Los buenos cabros (Xile), Kaselman e hijo (l'Argentina), Selección Natural (Colòmbia), La división (l'Argentina) i Loop (Mèxic).

Consulta aquí más noticias de València.