Goirigolzarri sobre l'impost a la banca per a pensions: "És un tema complex al que cal donar una solució global"
Goirigolzarri sobre l'impost a la banca per a pensions: "És un tema complex al que cal donar una solució global" EUROPA PRESS

"Crec que que el de les pensions és un tema molt complex, cal donar-li una solució global", ha manifestat Goirigolzarri en declaracions als mitjans de comunicació abans de rebre a València el Premi al Directiu de l'Any del Col·legi d'Economistes.

Interrogat per la proposta anunciada per Pedro Sánchez, Goirigolzarri ha asseverat: "Només he vist els titulars dels periòdics, i per tant no em vull pronunciar fins a saber qual és realment la proposta en profunditat". "Preferisc ser prudent", ha incidit.

El secretari general dels socialistes va anunciar la voluntat del seu partit de crear dos nous impostos per a ajudar a pagar la despesa en pensions, un que gravaria les transaccions financeres i un altre que s'aplicaria a la banca que, després de ser rescatada amb diners públics durant la crisi, ara ha de contribuir a sostindre el sistema públic de pensions, va explicar.

Consulta aquí más noticias de València.