Cantant des de les butaques

Prop de 460 aficionats interpretaran l’Al·leluia més multitudinari al Palau de la Música. Són voluntaris que acompanyen un cor i solistes professionals.
Intèrprets d’El Messies participatiu del 2006, al Palau (Fundació la Caixa).
Intèrprets d’El Messies participatiu del 2006, al Palau (Fundació la Caixa).
Intèrprets d’El Messies participatiu del 2006, al Palau (Fundació la Caixa).
El millor equip musical en estèreo queda superat per l’efecte de prop de 500 persones cantant alhora, repartides per les butaques del Palau de la Música. Es tracta d’El Messies participatiu, on intèrprets amateurs vinguts de tot Catalunya s’apleguen per uns dies per cantar a l’uníson sota les ordres de directors també voluntaris.Enguany s’ha arribat a un rècord mai assolit en els 12 anys d’història d’aquesta iniciativa: 459 participants que cantaran el famós Al·leluia juntament amb el The Norwegian Soloists Choir. Tots, sota la batuta de Fabio Biondi.

Han calgut prop de 50 hores d’assaig a Barcelona perquè El Messies participatiu arribi avui i demà a escena.

*  Palau de la Música Catalana (St. Francesc de Paula, 2). 20.00 h. Avui i demà.

Un cor d’infermeres i empresaris

Són metges, mestres, biòlegs, psicòlegs, infermeres, enginyers, estudiants, empresaris i mestresses de casa. Només tenen unes nocions bàsiques de cant i solfeig i la il·lusió de cantar al Palau juntament amb un cor professional. Els 459 intèrprets ocupen el cor, el primer i el segon pis dels palcos i part de l’escenari. Són una quarta part de l’aforament total de la sala.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento