SALIR HOY

Teatre

Poema de Nadal: Esteve Polls dirigeix el tradicional El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra a les taules del Teatre Nacional de Catalunya. L’espectacle es representa tant avui dimarts com els dies 25 i 26 de desembre. Esteve Polls aconsegueix treballar en aquest teatre als seus 84 anys i després d’una dècada intentat fer aquest salt professional.

* Teatre Nacional de Catalunya. Pl. de les arts, 1. Avui a partir de les 20.00 hores. Preu: 15 i 17 euros. www.tnc.es.

Exposició

El traç de Cesc: El dia 22 es compleix el primer any de la desaparició del dibuixant català Cesc. I per aquest motiu, el Palau Robert inaugura aquest matí l’exposició El traç de Cesc, que repassa l’obra de l’il·lustrador amb 130 dibuixos.

* Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107. Gratis. Més informació a: www.gencat.net/probert.

Arbres de Nadal reciclats: L’Institut de Parcs i Jardins organitza la mostra Guarneix-me, adreçada a uns 500 infants de les escoles de Barcelona que han inventat diferents formes de guarnir a la seva manera un arbre de Nadal, a partir de materials reciclats.Els particulars arbres s’exhibeixen al centre comercial L’Illa Diagonal durant totes les festes nadalenques.

*Centre comercial l’Illa Diagonal. Av. Diagonal, 557. Gratis. Fins al dia 3 de gener de 2008.

Concert

‘Escenes del Bosc’: Ramon Humet combina música amb guió i teatralitat a la sala Beckett dins del tercer cicle de concerts 4x4 de música actual.

*Sala Beckett. Alegre de Dalt, 55. Avui a partir de les 22.00 hores. Preu de les entrades: 8 euros. Més informació a la pàgina web www.salabeckett.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento