Oltra: "Correa ha dit el que quasi tothom ja sabia, que ací ens van saquejar"
Oltra: "Correa ha dit el que quasi tothom ja sabia, que ací ens van saquejar" EUROPA PRESS

Oltra, després d'una visita a Lliria, s'ha referit així en ser preguntada per la confessió de Francisco Correa, qui ha reconegut que el PP liderat per Camps va pagar en negre els actes de les campanyes de les eleccions municipals de 2007 i de les generals de 2008 a Orange Market.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que Correa ha dit "una cosa que ja se sabia", i és que la Fórmula 1 a València comença amb la "gran mentida" de l'anterior Consell del PP d'assegurar que "no va a costar un euro als valencians" quan ha sigut "una ruïna més i una font de saqueig, de corrupció i de poca vergonya com quasi tots els grans esdeveniments que tenien una trama corrupta al seu voltant".

En eixe sentit, ha apuntat que la confessió de Correa se suma als emails publicats en els quals s'"evidencia" que Valmor Sports "era una empresa fantasma", però que "en el fons qui pagava totes les factures" de la Fórmula 1 era "l'empresa pública Circuit del Motor, que som tots els valencians". "Valmor el que feia era caixa però les factures les pagava Circuit del Motor, que era l'entitat pública que pagava mentre els altres saquejaven", ha constatat.

Sobre aquest tema, ha insistit que a València "sempre hem sabut" que "òbviament això venia de les més altes esferes", però "ara se sap en la resta d'Espanya que ací ens van saquejar i es van muntar grans trames de corrupció al voltant d'aquests esdeveniments que se suposava que ens anaven a traure de pobres i el que han fet és afonar encara més aquesta Comunitat del que ja estava", s'ha lamentat.

Per açò, Oltra ha considerat que ara els tribunals han de "jutjar aquesta trama corrupta" i que els responsables "tinguen les sancions penals que hagen de tindre". Per la seua banda, ha garantit que el Govern valencià treballarà per a "recuperar fins a l'últim euro que ens han robat".

"El que volem, perquè això és el que volen els ciutadans, és que retornen fins a l'últim cèntim que van robar, que és per al que també ens van encomanar les tasques de Govern", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.