Puig veu "mirada deslleial" del Govern en la multa a la Comunitat per no invertir el PP fons europeus en educació
Puig veu "mirada deslleial" del Govern en la multa a la Comunitat per no invertir el PP fons europeus en educació AMPA 103

En roda de premsa, Puig ha assenyalat en ser preguntat per aquesta sanció que "és absolutament lamentable" que en un moment de dificultat econòmica "es perdera diners per a una qüestió que és prioritària" com l'educació, de la qual depèn "el futur d'un país", i en la qual s'estaven executant "retallades importantíssimes".

Al seu juí, és "una mostra ben evident del que és la gestió del PP durant aquests anys a la Comunitat Valenciana" i posa sobre la taula que "desgraciadament per a tots nosaltres va haver-hi un enorme dèficit de gestió" per part dels 'populars'. "No solament no hi havia recursos, sinó que no s'executaven, no es gastaven i invertien en qüestions tan fonamentals com l'educació, la qual cosa és encara més lamentable", ha insistit.

Sobre els interessos a pagar en forma de multa, ha indicat el cap del Consell que "forma part d'eixa mirada deslleial del Govern d'Espanya" i ha assegurat no saber "què pretén, de veres, en quina situació vol situar el Govern de la Generalitat i als valencians".

Per a Puig, té "molt a veure" amb el problema territorial espanyol que "precisament es posen multes quan governen uns i no quan governen uns altres i que s'actue amb eixa displicencia i eixa arbitrarietat", alguna cosa que segons ha advertit, és "absolutament negatiu per a l'Estat de Dret".

Consulta aquí más noticias de València.