Bárcenas compareixerà el 15 de febrer en la comissió d'investigació de Fira València i Acebes, el 8 de març
Bárcenas compareixerà el 15 de febrer en la comissió d'investigació de Fira València i Acebes, el 8 de març EUROPA PRESS

Corts Valencianes el pròxim 15 de febrer en el marc de la Comissió Especial d'Investigació sobre la gestió de les institucions firals de la Comunitat Valenciana. També se cita a l'ex secretari general dels 'populars' Ángel Acebes, el dia 8 de març.

Així figura en el calendari de compareixences, consultat per Europa Press, d'aquesta comissió parlamentària, que investiga la gestió en Fira València.

L'agenda preveu que el 15 de febrer compareguen en el parlament valencià Luis Bárcenas, així com el que va ser president del Comité Organitzador del XVI Congrés Nacional del PP i expresident de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel, i Fernando Giner, expresident de la Diputació de València en qualitat d'exvocal nat del Patronat de la institució firal.

Per al 22 de febrer es crida a l'ex secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) Ricardo Costa i ja al març, el dia 1, a l'extresorera dels 'populars' valencians Yolanda García Santos.

El 8 de març s'espera la presència de l'exministre i exsecretari general del PP Ángel Acebes i el 15 d'eixe mes els expresidents de les diputacions de València, Castelló i Alacant, respectivament, Alfonso Rus, Carlos Fabra i José Joaquín Ripoll.

OLIVAS, CAMPS I FABRA

El dijous 22 de març en el calendari s'apunten les compareixences de l'exvocal del patronat Jaime Mundo i els expresidents de la Generalitat Valenciana José Luis Olivas i Francisco Camps. Un altre excap del Consell, Alberto Fabra, obrirà les intervencions del 19 d'abril, jornada en la qual també s'ha fixat la presència de l'expresident de la Diputació d'Alacant Julio de España i del director general de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca.

Queda pendent la compareixença de l'exconseller d'Economia i Hisenda del PP durant el segon Pla de Modernització de Fira València, Gerardo Camps.

Entre els compareixents en aquesta comissió, que va arrancar al març del passat any, han estat els considerats capitosts de la trama Gürtel, Francisco Correa; el que fóra president d'Orange Market, Alvaro Pérez 'El Bigotes'; i Pablo Crespo.

Consulta aquí más noticias de València.