Ferri (Compromís): "La confessió de Correa és l'enèsima evidència que el PP és sinònim de corrupció"
Ferri (Compromís): "La confessió de Correa és l'enèsima evidència que el PP és sinònim de corrupció" I.CABALLER/CORTS VALENCIANES

que "la confessió del capitost de la trama Gürtel en la qual confirma el pagament en B d'actes electorals del PP valencià i implica directament a l'expresident de la Generalitat Francisco Camps, és l'enèsima evidència que el PP és sinònim de corrupció".

"És una constatació del que ja tots sabíem, però que ara queda traslladat de forma fefaent al procés judicial. Una vegada més s'evidencia que el PP és sinònim de corrupció. La confessió de Correa el que vé a dir és que el PP va pagar la seua campanya amb diners que hauria d'haver anat a educació, sanitat o dependència i que Francisco Camps era el màxim responsable d'eixe saqueig de fons públics", ha agregat el portaveu de la coalició en un comunicat.

"El més greu de tot -ha continuat- és que el PP no s'ha regenerat i no ha retornat els diners que va desviar. L'actual presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha recolzat en públic en reiterades ocasions a Camps i per açò sabem que el seu projecte és més del mateix".

I ha asseverat: "Afortunadament, després de l'època més negra del nostre autogovern per culpa del PP, ara els valencians, amb el govern del Botànic, podem eixir al carrer amb la cara ben alta perquè es comença a conéixer a la nostra terra per a totes les seues potencialitats i no per la corrupció. La corrupció no és valenciana, és del PP. Des de Compromís continuarem treballant per a millorar la nostra reputació i recuperar fins a l'últim cèntim robat als valencians".

Consulta aquí más noticias de València.