Comunitat Valenciana

Eva Mª Giner, nova rectora de la Universitat Internacional de València

  • La doctora en Farmàcia Eva Mª Giner Larza ha sigut nomenada nova rectora de la Universitat Internacional de València (VIU), institució en la qual fins ara ocupava el càrrec de vicerectora de Qualitat i Relacions Institucionals.
Eva Mª Giner
Eva Mª Giner
UNIVERSIDAD INTERNACIONAL VALENCIANA
Eva Mª Giner

La nova rectora, que va assumir el càrrec l'1 de gener, accedeix al càrrec amb "un gran compromís i il·lusió", ja que "la VIU està vivint un important creixement i una evolució que li ha permès aconseguir més de 6.500 alumnes amb un dossier d'aprenentatge de títols adaptats a les necessitats professionals dels estudiants".

En un comunicat, Eva Mª Giner assenyala com la seua principal tasca al capdavant del seu nou càrrec consolidar el model VIU: "L'educació ha de respondre les necessitats, objectius i forma de vida dels alumnes de hui, per açò la nostra metodologia i la nostra experiència universitària té com a objectiu optimitzar els esforços i recursos dels estudiants".

La nova rectora substitueix en el càrrec a Mª Teresa Ferrer, qui des d'octubre de 2016 va assumir el rectorat en funcions substituint Javier Viciano, per motius de salut.

Nascuda a València en 1972, Eva Mª Giner Larza és doctora en Farmàcia per la Universitat de València. Durant més de 15 anys ha desenvolupat la seua carrera en el sector universitari ocupant diversos càrrecs com professora, directora de departament i directora acadèmica en la Facultat de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Cardenal Herrera-CEU i la Facultat de Salut de la Universitat Europea de València.

En la seua última etapa ha ocupat el càrrec de Vicerectora de Qualitat i Relacions Institucionals en l'Universitat Internacional de València. Així mateix, Giner ha participat en diversos projectes d'investigació, publicacions i congressos relacionats amb la farmacologia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento