Comunitat Valenciana

La Policia peruana "rastreja exactament els últims passos" de la valenciana desapareguda durant un viatge

  • La Policia peruana està realitzant "un rastreig exactament dels últims passos" que va donar en eixe país Nathaly Salazar, la jove equatoriana resident a València desapareguda des de fa sis dies quan es trobava de viatge. Així ho ha manifestat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, qui ha recalcat que s'estan fent "tots els esforços possibles" per a localitzar-la.
Nathaly Salazar
Nathaly Salazar
@QSDGLOBAL
Nathaly Salazar

El delegat, que ha realitzat aquestes declaracions a Xiva (València) després d'una visita a l'escola EagleDron, a preguntes dels mitjans sobre l'operatiu per a trobar a la jove, ha asseverat que el Ministeri d'Exteriors espanyol està "en contacte amb les autoritats del Perú". "S'està realitzant un rastreig exactament dels últims passos que va donar Nathaly i pareix que els últims senyals són que estava en Cuzco", ha precisat.

Moragues ha expressat la "total sensibilitat cap a la família" de la dona, de 28 anys, al mateix temps que ha remarcat que "s'estan fent tots els esforços possibles per part del Consolat en Cuzco". "Desitgem un ràpid esclariment; estem en contacte des del Govern d'Espanya amb la família i esperem que tot finalitze bé", ha conclòs el representant de l'Executiu central.

La Policia del Perú ha iniciat aquest dilluns de manera oficial la cerca de la jove equatoriana resident a València, Nathaly Salazar, desapareguda des de fa sis dies en aquest país sud-americà, en el qual es trobava de viatge.

Així ho ha confirmat a Europa Press Tamara, la germana de la jove, que ha indicat que el titular del Consolat Español a Lima (Perú) li ha comunicat que aquesta jornada ha començat ja oficialment la cerca de Nathaly per part de la Policia del Perú.

Nathaly Salazar es trobava de viatge a Sud-amèrica des de finals del passat mes de setembre, quan va partir de València, ciutat en la qual resideix amb els seus pares, per a recórrer com "turista de motxilla" diferents països.

Des de llavors, havia visitat l'Equador i es trobava ara al Perú, en concret, en la ciutat de Cuzco des del passat 28 de desembre. La família de la jove parlava tots els dies amb ella des que va iniciar el seu viatge fins al passat 1 de gener, últim dia que es van comunicar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento