El Teatre Rialto comença l'any amb l'espectacle familiar 'Emportats', de La Trócola Circ
El Teatre Rialto comença l'any amb l'espectacle familiar 'Emportats', de La Trócola Circ GVA

El Teatre Rialto acull els dies 6 i 7 de gener, a les 19.00 hores, l'espectacle 'Emportats', de La Trócola Circ, companyia de circ que fonamenta les seues produccions en la cerca amb objectes. Els components de la companyia són Andrea Pérez, Guillem Fluixà, Aritz Sarnina, José Monreal i José Sádaba. 

'Emportats' és un espectacle de circ per a tots els públics que combina diferents disciplines: acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes (portes). A través d'un joc entre el que és visible i el que no ho és, utilitzant llenguatges com el musical, l'humorístic o el poètic, emergeixen imatges i idees originals, en què l'espectador es capbussa en un atractiu viatge per als sentits. 

'Emportats' és el resultat d'un treball ardu en què el que és important és el procés, en el qual els protagonistes es desprenen de tot per a ensenyar-nos el que porten a dins. És un atractiu viatge per als sentits amb acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes (portes). En suma, un espectacle on la coordinació, la precisió i l'energia superen els límits establits. 

En els últims anys La Trócola Circ ha realitzat nombroses funcions des de la seua primera creació, 'Potted', l'espectacle que els va donar a conéixer i que han representat en importants espais i festivals nacionals i internacionals com Umore Azoka, Fira Tàrrega, Feten, Mostra d'Igualada, FIT Vila-real, Freiburg Kulturboerse i Paderborn Kulturboerse, Trapezi, Sagunt a Escena, Kalerki o la Bisbal d'Empordà, Teatro Chapí, Teatro Principal de Vitòria, Teatre Principal d'Alacant, Teatre Rialto i Teatro Jovellanos, entre d'altres.

Consulta aquí más noticias de València.