Les grans superfícies preveuen "rècord" d'afluència durant el primer dia de rebaixes
Les grans superfícies preveuen "rècord" d'afluència durant el primer dia de rebaixes EUROPA PRESS

L'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged) a la Comunitat preveu que l'afluència de públic durant el primer dia de rebaixes "batrà tots els rècords" en coincidir amb una obertura de festiu, segons ha indicat en un comunicat.

Després del "bon acolliment" de les obertures de festius en les campanyes de Black Friday, Nadal i Reis, les grans superfícies "seguiran amb la seua política d'adaptació dels preus a les necessitats dels consumidors" en el primer dia de les tradicionals rebaixes de gener.

El portaveu d’Anged a la Comunitat, Joaquín Cerveró, ha subratllat que, "a pesar que el període de rebaixes com tal ha evolucionat, la fortalesa de les denominades rebaixes de gener fa que totes les grans superfícies facen un esforç per presentar ofertes molt potents als consumidors".

A més, ha destacat que enguany clients i comerciants comptaran amb l’"avantatge addicional" que el primer dia de promoció serà aquest diumenge, l’endemà a la festivitat dels Reis Mags. "Esperem comptar amb un set per cent més de visites que el primer dia de rebaixes de l'any anterior", ha agregat.

Descomptes fins al 70% en tèxtil

Cerveró ha avançat que els primers dies de la campanya portaran descomptes del 30%, 50% i fins al 70% en roba d'hivern, abrics, calçat, infantil i roba interior. En un altre tipus de productes, com a electrònica, llar o entreteniment, hi haurà descomptes d'entre el 20% i el 30% de mitjana, encara que en algunes tendes superaran el 50%.

Els descomptes d'aquesta campanya se sumen als esforços realitzats per la distribució al llarg dels últims anys per a "ajustar els seus marges, oferir preus més econòmics i donar resposta a les noves necessitats de les llars".

Consulta aquí más noticias de València.