Sanjosex, acords amb ritme vital

Aquesta nit Sanjosex presenta el seu nou àlbum, Temps i rellotge, una recopilació de temes atemporals.
Sanjosex en una actuació al festival BAM (Bcnconcerts).
Sanjosex en una actuació al festival BAM (Bcnconcerts).
Sanjosex en una actuació al festival BAM (Bcnconcerts).
Sanjosex és un músic que fa fàcils les coses difícils. Així es presenta aquest autor de l’Empordà que canta exclussivament a la senzillesa de la vida. Aixó mateix busca i aconsegueix el cantautor  al seu últim disc d’estudi, Temps i rellotge, que presenta aquesta nit a la sala 2 de l’Apolo amb la companyia afegida del grup Tarannà.Les seves cançons han sortit a la sèrie Porca Misèria de TV3, a més d’haver estat elegit per les revistes musicals especialitzades Enderrock i Rockdeluxe com el  millor disc de l’any. Dos fets que no fan més que ratificar que Sanjosex és un dels millors escriptors de cançons d’autor en llengua catalana. En aquest nou treball acompassa el ritme musical amb el ritme vital.

Aquesta nit, amb uns passos que es perden per les Gavarres en un vespre qualsevol de primavera, el públic s’enfonsarà al disc i farà un passeig per l’aventura quotidiana que suposa viure i treballar.

I en aquesta atmosfera vital, el resum apunta cap a l’eterna necessitat del ser humà per trobar temps per l’amor.

Sanjosex  ofereix des de Temps i rellotge blues i flamenc en un treball madur malgrat ser només el segon. Entre els nous temes, Córrer, Temps i rellotge i  Mixolídia Blues.

*La sala 2 de l’Apolo (Nou de la Rambla, 113) 22.30 h. Gratis pels socis del Club Apolo. www.sala-apolo.com.

Un cantautor quotidià

Després de molts anys tocant la guitarra i fent cançons, Carles Sanjosé va formar el grup Sanjosex l’any 2000, actuant de manera esporàdica fins que la urgència del repertori va obligar a enregistrar un disc, anomenat Viva (2005). Ara treu al mercat Temps i rellotge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento