Comunitat Valenciana

Santamaría: "L'important per al PP no és triar el candidat a l'alcaldia de València sinó governar la ciutat"

  • El president de la Gestora del PP a València, Luis Santamaría, ha manifestat que l'important per al seu partit "no és triar candidat", ja que encara no està triat, sinó "governar a València". Per açò, ha assegurat que l'"obligació" de la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i del líder nacional, Mariano Rajoy, és triar la persona "que tinga més opcions de guanyar les eleccions".
Luis Santamaría (PP)
Luis Santamaría (PP)
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Luis Santamaría (PP)

El també secretari general del grup 'popular' en les Corts ha realitzat aquestes manifestacions en una roda de premsa sobre la reforma de la llei electoral en ser preguntat pel futur candidat del PP per València.

"NO ES POSARIA A PLORAR" SI ÉS CANDIDAT

Sobre aquest tema, Santamaría ha dit que anava a ser "políticament correcte" per a no "atrapar-se els dits o perjudicar el seu partit" i que "independentment de qui siga", tant el PP com ell mateix s'implicarà "al 100% perquè siga alcalde o alcaldessa a València". I ha postil·lat: "Si em preguntes si em posaria a plorar si em trien candidat, et diria que no em posaria a plorar", ha reconegut a un periodista.

El 'popular' ha afirmat que les eleccions municipals de 2019 es guanyaran "en els barris i en els carrers", per açò ha asseverat que el PP "està treballant en estes noves àrees de discurs". Santamaría ha confirmat que el seu partit ha posat la "maquinària electoral en marxa" i ja compten amb "120 delegats de barris" que han "detectat les necessitats" de tots els barris de València.

El diputat també ha assegurat que el PP és "ambiciós" de cara als comicis, on esperen aconseguir "14, 15 o 16 regidors". Aquest, ha garantit, és l'"objectiu" amb el qual treballen en la Gestora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento