Comunitat Valenciana

El Consell s'adhereix a la condemna per l'últim assassinat per violència masclista a Azuqueca de Henares (Guadalajara)

  • El Govern valencià s'ha adherit a la condemna per part de l'Ajuntament d'Azuqueca de Henares (Guadalajara) davant l'assassinat per violència masclista d'una dona de 37 anys a mans, presumptament, de la seua parella, ocorregut hui en aquesta localitat.

El Consell manifesta, a través d'un comunicat, la seua "consternació i repulsa davant aquesta nova agressió contra les dones", i fa una crida a tota la societat perquè denuncie i condemne aquests actes amb el propòsit d'acabar amb qualsevol acció fruit de la violència de gènere.

Així mateix, el govern valencià reitera el seu suport a les víctimes d'aquest tipus d'actes violents contra la dona, i apel·la a la corresponsabilitat de tota la ciutadania en l'eradicació d'este problema públic.

La Generalitat Valenciana recorda que amb l'assassinat d'aquesta dona elevarien a 49 el dones assassinades per violència masclista a Espanya en el que va d'any, huit d'elles a la Comunitat Valenciana, incloent la xiqueta de dos anys d'Alzira. Segons l'estadística oficial del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, hi ha tres casos més en investigació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento