Comunitat Valenciana

Dos detinguts per delictes contra el patrimoni en forçar un cotxe i un bar

  • La Policia Nacional ha detingut en Alacant a dos homes de 23 i 38 anys als quals atribueix dos delictes contra el patrimoni. Un dels presumptes delinqüents va ser sorprès després de forçar un vehicle i sostraure els objectes del seu interior; i, el segon estava amagat en l'interior d'una nau confrontant al bar que acabava d'assaltar. Les detencions es van practicar la nit del passat dia 22, segons ha precisat la Comissaria provincial.

Les detencions es van dur a terme per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d'Alacant. En la primera de les detencions els policies patrullaven quan van observar a un subjecte recercant en l'interior d'un vehicle, en veure's sorprès pels agents va intentar fugir del lloc amagant sota la seua jaqueta els objectes que acaba de sostraure. La patrulla ho va interceptar i recuperar un radi-cd i unes ulleres de sol. Objectes que havia sostret després de forçar i recercar en el turisme.

MÈTODE "RIFIFÍ"

Quant al segon detingut, l'arrest es va produir després que l'alarma d'un local alertara la Sala Operativa del 091 d'un possible robatori en un establiment hosteler. Immediatament es va establir un dispositiu que va envoltar les possibles direccions de fugida.

Els policies van entrar en el bar, i van observar un forat en el sostre. L'assaltant va irrompre en l'establiment per l'obertura. Una vegada en l'interior va forçar la màquina escurabutxaques i va sostraure la recaptació, utilitzant el mateix punt d'accés per a fugir.

Va passejar pels terrats dels establiments i empreses confrontants i va decidir amagar-se en l'interior d'una nau industrial. La patrulla va seguir el rastre del detingut fins a l'empresa on s'havia amagat i va ser sorprès en possessió de molts dels utilitzats habitualment per a perpetrar aquest tipus de robatoris.

Els arrestats, de 23 i 38 anys, van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento