Comunitat Valenciana

Exponadal obri les seues portes en la Institució Firal Alacantina (IFA) amb activitats fins al 4 de gener

  • La 24 edició de l'Exposició d'Oci Infantil i Juvenil, Exponadal, ha arrancat aquest dimarts en la Institució Firal Alacantina (IFA) que es perllongarà fins al 4 de gener. Els assistents podran trobar diferents activitats i atraccions pensades per a tots els gustos: atraccions firals, manualitats, tallers, activitats dirigides, a més de zones de joc de tot tipus i convidats especials, ha explicat la Generalitat Valenciana en un comunicat.
Huete talla la cinta en Exponadal
Huete talla la cinta en Exponadal
GVA
Huete talla la cinta en Exponadal

A l'acte ha acudit la directora general de Turisme, Raquel Huete, qui ha participat juntament amb el president d'IFA, José Luis Gisbert, en la inauguració d''Exponadal' i ha destacat que "l'Agència Valenciana del Turisme col·labora en l'organització d'aquesta fira amb un estand on es realitzen tallers de cuina per a xiquets".

Huete ha ressaltat que Exponadal "és una de les fires en les quals es produeix un major flux de visitants i és especialment interessant per a captar al públic del segment de turisme familiar" i ha assenyalat que "per açò, Turisme col·labora en aquesta fira, que contribueix a la promoció turística de la Comunitat Valenciana en un dels seus mercats més rellevanst, el provinent de la pròpia Comunitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento