Comunitat Valenciana

Detingut un home de 58 anys per intentar ofegar i escanyar a la seua parella a València

  • La Policia Local de València ha detingut un home de 58 anys d'edat que presumptament va intentar ofegar i escanyar a la seua parella dissabte passat en l'avinguda Blasco Ibáñez de València, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Avenida Blasco Ibáñez de València
Avenida Blasco Ibáñez de València
GOOGLE MAPS
Avenida Blasco Ibáñez de València

Els fets van ocórrer al voltant de les 02.30 hores, quan uns agents que patrullaven per l'Avinguda de Blasco Ibáñez van escoltar forts crits d'una dona demanant auxili des d'un dels balcons de la citada avinguda.

Els policies van poder comprovar que la dona estava aferrada als barrots del balcó, i van anar en la seua ajuda. Quan van arribar al replanell d'on procedien els crits, l'home ara detingut els va obrir la porta, i els agents van poder comprovar que la casa estava revolta amb objectes trencats pel sòl, a més de que se seguien escoltant crides d'auxili des de l'interior.

Així doncs, els policies van accedir a la vivenda i allí van trobar a la dona, qui va poder explicar-los que el seu marit havia tractat d'ofegar-la amb una manta i escanyar-la. Per tals motius, els agents van procedir a detindre l'home i a traslladar-ho a la Inspecció Central de Guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento