Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes per comercialitzar en naus de Manises (València) 1.200 productes falsificats

  • La Policia Nacional ha detingut en un polígon industrial de Manises (València) a dos homes acusats de comercialitzar en les seues tendes productes falsificats. Els agents van realitzar registres en tres naus del polígon, on van localitzar en dos establiments uns 1.200 productes falsos, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Els detinguts són dos homes de 41 i 50 anys, d'origen bangladeshí i xinés, a els qui s'atribueixen delictes contra la propietat intel·lectual per suposadament comercialitzar en les seues tendes productes que contenien dissenys dels quals la marca perjudicada era titular dels drets d'explotació de propietat intel·lectual.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en tres establiments comercials d'un polígon industrial de Manises s'estarien comercialitzant productes sobre els quals l'empresa perjudicada tenia reconeguts els drets de propietat intel·lectual.

Durant les investigacions, els agents van localitzar els tres establiments comercials i van realitzar una inspecció que va permetre intervenir en dos d'ells uns 1.200 articles presumptament falsificats. Els policies van detindre els administradors dels dos establiments en els quals s'havien localitzat els productes.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat després de ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a açò foren requerits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento