Comunitat Valenciana

Giovanna Ribes, nova presidenta de Productors Audiovisuals Valencians

  • L'Associació Productors Audiovisuals Valencians (PAV) ha triat la productora Giovanna Ribes com a presidenta d'este col·lectiu d'empresaris, informa l'entitat a través d'un comunicat.

En l'assemblea de productors, el fins ara president, Lluis Miquel Campos, ha agraït l'esforç realitzat per la junta directiva durant els dos últims anys, i a continuació, Giovanna Ribes ha marcat les línies d'actuació per al nou mandat.

Així, Productors Audiovisuals Valencians es proposa ser "un agent actiu" en la definició del nou model televisiu per a la Comunitat Valenciana i estarà "vigilant" en el compliment de les obligacions d'inversió establides en els àmbits autonòmics, nacional, per la trasposició de directives europees.

Una altra de les pretensions és "acostar la producció audiovisual valenciana a les institucions i a la societat civil, en concret a l'Acadèmia de Cinema de la qual la majoria dels associats de PAV són membres".

En la mateixa línia, els nous responsables es proposen "estrènyer la relació entre els possibles rodatges i les 'film office' de la Comunitat i futura Film Commision; i col·laborar en l'estructuració d'un model cinematogràfic amb l'Institut Valencià de Cultura (IVC), en coordinació amb agents estatals, com l'ICAA, i altres organismes autonòmics i televisions".

Així mateix, reivindiquen per part de TVE de produccions cinematogràfiques, documentals i animació valencianes i la creació d'una "quota autonòmica valenciana", així com promoure l'adequació al sector amb l'assentament de noves finestres d'emissió i la important consolidació del sector del videojoc a la Comunitat Valenciana.

La nova junta directiva de PAV està composta, a més de la presidenta, pels vicepresidents Raúl Diez, Adán Aliaga i Pedro Pastor; com a secretari Sergio Castellote; el tresorer, Emilio Oviedo; i com a vocals Bebe Pérez, Eva Andreu, Oscar Montón, Antonio Such, Lluis Miquel Campos, Roberto Campos, José Mª Torres, Fermín García de Blas, Kiko Martinez i Carlos Pastor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento