Comunitat Valenciana

Compromís critica el "cunyadisme" de l'oposició a València amb una campanya en les xarxes per a "salvar el Nadal"

  • El Grup Municipal Compromís en l'Ajuntament de València vol "desmuntar el cunyadisme" dels familiars que en els sopars de Nit de Nadal "critiquen tot amb els tòpics repetits per l'oposició municipal i sense arguments sòlids", per la qual cosa han llançat la campanya #SalvaElNadal, que busca "donar visibilitat" a les iniciatives que ha engegat el Govern de la Nau, encapçalat per Joan Ribó.
Compromís per València desmunta el 'cunyadisme' amb una campanya en les xarxes
Compromís per València desmunta el 'cunyadisme' amb una campanya en les xarxes
COMPROMÍS PER VALÈNCIA
Compromís per València desmunta el 'cunyadisme' amb una campanya en les xarxes

Segons ha informat el grup en un comunicat, la campanya s'inicia aquest dimecres i estarà activa fins al dia 24 a la vesprada, abans dels sopars de Nit de Nadal. Entre els continguts que la componen, hi ha un video en el qual una dona "ha d'aguantar en el sopar de Nadal al malastruc del seu cunyat i els seus tòpics".

Per a la campanya, s'utilitzarà l'etiqueta #SalvaElNadal, i així mateix, Compromís ha obert la web www.salvaelnadal.org en la qual "donen arguments per a defendre la seua bona gestió al capdavant de l'Ajuntament de València".

La forma de fer-ho és mitjançant la recreació d'un sopar familiar de Nadal, en la qual, hi ha el típic familiar que practica el "cunyadisme".

La formació ha assenyalat que han aprofitat "aquesta circumstància plantejada en forma de paròdia" per a "recordar alguns dels avanços que la ciutat de València ha engegat en els últims dos anys i mig, amb el Govern de la Nau: avanços en matèria d'igualtat, de mobilitat, culturals, de neteja, socials o econòmiques".

Així, Compromís ha arreplegat "frases típiques i tòpiques" de la "dreta radical" com "tot és per a la bici" o "aquests no defenen les coses valencianes" que "donen motiu a arguments i dades que desmunten ràpidament aquests tòpics falsos i ofereixen les ferramentes perquè no agrien el sopar a ningú".

Els argumentaris, recolzats en dades i en polítiques ja implementades, "serveixen també per a donar una visió de conjunt de com ha millorat València en els últims dos anys i mig i cap a on avança de la mà de Compromís i Joan Ribó en el govern del consistori".

A més, en la web habilitada per a esta campanya les persones que la visiten podran compartir els seus propis arguments, així com intercanviar en les xarxes socials tot allò que puga funcionar per a "combatre el cunyadisme antinadalenc".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento