Comunitat Valenciana

Puig està segur que hi haurà acord de pressupostos però Les Corts "manen" i s'actuarà en funció del que decidisquen

  • El president del Consell, Ximo Puig, s'ha mostrat "convençut" que hi haurà un acord per a aprovar els pressupostos de la Generalitat, però ha assenyalat que Les Corts "sempre manen" i, "en funció d'allò que es decidisca, s'actuarà".
El presidente de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.
El presidente de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
El presidente de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Puig, després d'assistir a la firma de compravenda de l'edifici de l'antiga Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia de l'UPV, ha assenyalat que "finalment hi haurà un acord" però ha recordat que "és una qüestió que els competeix als grups parlamentaris".

Per això, davant la possibilitat que hagen de prorrogar-se els comptes el pròxim any per falta d'acord, ha assenyalat que "en funció d'allò que es decidisca s'actuarà", però ha recalcat: "Per descomptat és bo que hi haja un pressupost i estic convençut que hi haurà".

En eixe sentit, ha insistit que s'arribarà a un acord amb Podem per a aprovar els pressupostos i poder així "recuperar drets" i "superar vells fantasmes del passat". De fet, ha recordat que hi ha hagut "un contacte permanent" amb Podem "des de fa mesos", que "s'ha intensificant en les últimes setmanes i dies" i, a més, ha recalcat que han tingut "una gran participació" en la seua elaboració.

Per aquesta raó ha confiat que es produïsca un acord perquè serà "molt bo" per a la societat valenciana, ja que es tracta dels comptes "més socials de la història, que incentivaran l'ocupació i que intentaran modernitzar la Comunitat Valenciana".

Ha insistit que són uns pressupostos "molt positius" i que estem en "un bon moment de la Comunitat Valenciana". "Açò és estabilitat, és capacitat de diàleg i superació dels vells fantasmes del passat i de reparació de molts drets i injustícies", ha recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento